CHOIR

2010年12月23日

Ambrosia Salad レシピ

IMG_6813.JPG

1 8 oz cream cheese
1 Table spn milk
1 8oz Cool Whip
1 lg. can fruit cocktail
1 med. can pineapple, crushed
1 med. can mandarin oranges
1/4 cup of pecans or almonds

Strain fruit cocktail, pineapple, and oranges over a bowl.
While fruit is draining, cream the cream cheese by adding milk until creamy.
Mix 3/4 of the container of Cool Whip,
the cream cheese and 1/4 cup of juice from strained fruit.
Blend together well.
Gradually add well drained fruit and blend until all of the fruit is coated.

TakFrost the top with remaining Cool Whip and decorate with pecans or almonds.


クリームチーズ1箱(室温にしておく)
牛乳 大さじ1
生クリーム 240cc 
フルーツ缶 大1缶
パイナップル缶 大1缶(細かく切っておく)
みかん缶 大1缶
アーモンド、またはくるみ 少々
(フルーツ缶はお好みのものでかまいません)

@フルーツ缶をすべてざるに上げてシロップをきる。シロップはとっておく。
A室温に戻したクリームチーズをボールにあけ、牛乳を加えながら滑らかになるまでかき混ぜる。
B分量の3/4量の生クリーム(泡立てない状態)を加えながらさらに混ぜる。
Cとっておいたフルーツ缶のシロップを大匙3杯ほど混ぜ合わせてから、
フルーツを少しずつ加え よく全体を混ぜ合わせる。
D残りの生クリームをあわ立て刻んだアーモンドと共に飾りつける。

☆生クリームはホイップクリームか牛乳で代用可。
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Posted by tumi 財布 at 2013年09月09日 09:44
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